torstaina, syyskuuta 11, 2014

Hiljaisuus

Teuvan kunnanvaltuustolle tarjoutui maanantai-iltana hyvä tilaisuus käydä keskustelua kuntarakenteesta. Esityslistallahan oli kunnanhallituksen ilmoitus siitä, että yhdessä Kurikan edustajien kanssa on todettu, että muuttuneessa tilanteessa kuntarakenneselvitys Kurikan kaupungin kanssa ei ole enää ajankohtainen. Toivoin valtuustolta lähetekeskustelua siitä, miten tästä eteenpäin menetellään. Valtuustossa keskustelua ei oikein syntynyt. Joskus hiljaisuuskin on viesti. Käsittääkseni Teuvan päättäjillä ei tällä hetkellä ole isoja valmiuksia uusiin kuntarakenneselvityksiin. Vallalla on tahto jatkaa itsenäisenä, vaikka se johtaisi kipeisiinkin ratkaisuihin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa harmillista. Olen pohtinut, mikä on itsenäisyyden tarkoitus. Se on siinä, että saa päättää omista asioistaan. Entä sitten, jos itsenäisyys johtaa siihen, että ei ole enää mitään, mistä päättää, kun kaikki palvelut on ajettu alas? Missä silloin on itsenäisyyden arvo, mitä sillä tehdään? Ei ainakaan tavallisen kuntalaisen näkökulmasta missään.

Anonyymi kirjoitti...

Vaihtoehtona Närpöö ja niiden hyvät virkamiehet,jotka hoitaa työnsä toisin kuin nämä Teuvan virkamiehet,jokka makaa työmaalla.Raha kyllä kelpa

Anonyymi kirjoitti...

teuva kuulu närpö kun vanha nimitys on Östermark eli Itäinen maa.7

Jukka Leppäniemi KH pj. kirjoitti...

Välillä on hyvä pysähtyä, katsoa rauhassa ympärilleen, ajatella sekä pohtia. Meillä uuden SOTE- kuvion puolesta ei ole kiire, pahin on se, ellemme saa kuntatalouttamme tasapainoon, jolloin isoveli tulee ohjaamaan meitä. Paljon on asian eteen tehty, paljon on vielä tekemistä. Narisemalla asiat eivät parane ja tule hoidetuksi, päätökset ovat kipeitä, mutta niitä on uskallettava tehdä. Kunta"raja"-asiaan varmasti palataan jossain vaiheessa syksyä mutta nyt on parasta keskittyä omiin ongelmiimme kuntamme sisällä.