maanantaina, elokuuta 05, 2019

Nyt äänestämään!


Teuvan kunnassa kokeillaan tänä vuonna ensimmäisen kerran osallistuvaa budjetointia. Prosessi on edennyt äänestysvaiheeseen, joka toteutetaan Teuvan kunnan verkkosivuilla ajanjaksolla 5.-25.8.2019. Jokainen teuvalainen saa äänestää iästä riippumatta.

Äänestyksessä ovat seuraavat vaihtoehdot:

1. Nuorisotoiminnan kehittäminen
Palkataan nuoriso-ohjaaja kehittämään nuorisotoimintaa Teuvalla yhteistyössä seurakuntien ja yhdistysten kanssa.

2. Skeittiparkin parantaminen
Nykyiseen Skeittiparkkiin hankitaan kaksi uutta ramppia ja rakennetaan sadekatos.

3. Kunto-/elämysportaat
Rakennetaan Parraan näköalapaikalle kuntoportaat, joiden jyrkkyys on 33 % ja pituus 70 metriä.

4. Virkistyspaikka ja -reitti jokirantaan
Toteutetaan jokirannan läheisyyteen, keskustan alueelle noin kilometrin pituinen merkitty reitti, jonka varrelle rakennetaan esimerkiksi nuotiopaikka ja oleskelukatos.

5. Uimahalli- ja kuntosalikäynnit ilmaiseksi alle 18-vuotiaille
Kaikille alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille tarjotaan ilmaiseksi sisäänpääsy Teuvan uimahalliin ja kuntosalille, arvioitu käyttöaika noin puoli vuotta.

Teuvalla on varattu vuoden 2019 talousarviossa 10 000 euroa osallistuvaan budjetointiin. Kuntalaiset ideoivat huhti-toukokuussa 47 kappaletta lapsiin ja nuoriin kohdistuvia ehdotuksia budjetin käytöstä. Teuvan hyvinvointivaliokunta toimi touko- ja kesäkuun kokouksissaan ideoiden käsittelyssä esiraatina. Saapuneista ideoista muokattiin toteuttamiskelpoisia projekteja, jotka ovat nyt edenneet äänestykseen. Kunnanhallitus hyväksyy eniten ääniä saaneen idean toteutettavaksi.

Tuosta kun klikkaat, olet äänestyssivustolla:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehe21iN-zKEahRTIir_UXC9zNiJxCiJYcmFrf_o784iuFZqQ/viewform

1 kommentti:

SIITÄ VAAN!! kirjoitti...

NO KYLLÄ KAIKKI ON HYVÄSTÄ,MUTTA,MIHIN JÄÄ SIVUKYLÄT? KAIKKI KESKITETÄÄN PARRAAN TAI PAPPILANKANKAALLE?? VAIHTOEHOISIA MUTOJA ENEMMÄN KÄYTTÖÖN,JOTKA KOSKIS MYÖS SIVUKYKIÄ. NÄISTÄ PITÄÄ AINA ENSIN KATSOA PENSATANKKIIN,ENNENKUIN VOI LÄHTEÄ. ILMAISIA TAPAHTUMIA VOI TUODA MYÖS ERI KYLIIN.USKOISIN,ETTÄ KUNNALLA ON TOSITEHTÄVIÄKIN VIELÄ EDESSÄ,ESIM; MISSÄ MENEE LLKY,TOUHUT? KUINKA TULEE KÄYMÄÄN LUOKION? VANHUSPALVELUT? SYNTYVYYTEEN PITÄÄS SATSATA ENEMMÄ,VÄKEÄ LASKETAAN VARMAAN VUOSITASOLLA ENEMMÄN HAUTAA,KUIN MITÄ SYNTYY LAPSIA? NO TÄSSÄ NÄIN ÄKKISELTÄÄN OMIA MIETTEITÄ. JATKOJA VAAN.