perjantaina, huhtikuuta 03, 2020

Tiedotusta koronan keskellä

Haluamme varmistaa, että tieto kulkee kaikille, myös ja ennen kaikkea kaikille riskiryhmiin kuuluville. Netti ei tietenkään tavoita kaikkia, eikä edes paikallislehti. Olemme organisoimassa toimintaa, jolla ohjeiden ja tiedotteiden perille meno kaikille senioreille varmistetaan. Tämä voi tarkoittaa paperisen tiedotteen toimittamista jokaisen postilaatikkoon. Pyrimme myös mahdollisuuksien mukaan siihen, että jokaiselle yli 70-vuotiaalle, joka ei ole kotipalvelun piirissä, soitetaan ja selvitetään, onko hänellä tarvittavat palvelut.

Vetoan riskiryhmäläisiin: Pysykää kotona, välttäkää asiointia kaupoissa, käyttäkää kauppakassipalvelua ja ruokapalvelua!

Tänään maan hallitukselle lähetettiin kirje, jonka ovat allekirjoittaneet kaikki Etelä-Pohjanmaan kunnanjohtajat. Huoli kuntatalouden tilasta on kova. Kirjeessä esitetään, että hallitus kehysriihessään päättäisi kolmevuotisesta ohjelmasta, jolla kuntataloutta tasapainotettaisiin. Monet kunnat ovat päättäneet yt-menettelyn aloittamisesta. Teuvalla kävimme keskiviikkona keskustelun henkilöstöjärjestöjen edustajien kanssa. Työpaine erityisesti opetustoimessa on nyt kova, kun oppilaita on sekä etä- että lähiopetuksessa. Tässä vaiheessa Teuvan kunta ei aloita yt-menettelyä, vaan pyrkii löytämään kullekin työntekijälle tehtävän, jossa voi parhaiten palvella vaikeassa tilantessa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

👍😎