maanantaina, lokakuuta 02, 2006

Onnea Westi!

Aivan oikealle yritykselle myönnettiin tänä vuonna maakunnallinen yrittäjäpalkinto. West Welding Oy on todellakin mittavien töiden tekijä! Erikoistuminen suuren kokoluokan paineastioihin, huippuunsa viritetty osaaminen ja yrittäjien tiukka sitoutuminen asiaansa ovat tuoneet mukanaan ansaitun menestyksen. Westi, niin kuin kotoisasti Teuvalla sanotaan, tuo leipää suoranaisesti 85 talouteen ja välillisesti vielä aika monelle muulle. Teuvalla on useita kärkiyrityksiä, joista voimme olla ylpeitä, ja West Welding on ehdottomasti yksi niistä.

Haluan esittää parhaat onnitteluni niin yrityksen omistajille kuin myöskin kaikille työntekijöille upeasta saavutuksesta!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On se hyvä että jotku pärjää, niin jää tuo jatkuvasti tappiota tekevä, konkurssikypsä Teak vähemmälle huomiolle. Milloin avautuu toimitusjohtajan paikka Teakisssa?

Anonyymi kirjoitti...

Montakos vuotta se Teakki on pyöriny jo tappiolla? Muut AKK:t taitaa tuottaa voittoa.

Anonyymi kirjoitti...

Ei oo Teak tuottanu voittoo koko vuosituhannella. Teakissa on melko osaava henkilöstö, mutta alaarvoista johtamista eikä meno muutu ennekuin johtoryhmä vaihtuu kokonaan. Huvittaa että Teak järjestää yrittäjyysvalmennusta kun omat asiat on ihan kuralla. Miten ne voi kouluttaa muita kun itsekään eivät osaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ei oo ihme ettei Teak tuota voittoa. Turhaa henkilökuntaa vaikka kuinka. Varsinainen suojatyöpaikka.
Selailin teakin nettisivuja ja totesin, että liki puolet henkilökunnasta on jonkin sortin päälliköitä, vastaavia tai suunnittelijoita. Sitten vielä rehtori (haluaa kuitenkin itseään kutsuttavan tj:ksi) ja vararehtori.
Muissa aikuiskoulutuskeskuksissa henkilökunta koostuu pääosin kouluttajista...