maanantaina, toukokuuta 12, 2008

Töyssyt

Pauli Nevala esitti jo syksyllä 2006, että ajonopeuksien alentamiseksi Porvarintielle ja Mikkiläntielle rakennettaisiin hidasteet. Tekninen toimi on yhteistyössä tiehallinnon kanssa selvitellyt erilaisia hidasteratkaisuja. Sen pohjalta kunnanhallitukselle esitetään, että kokeiluluontoisesti Porvarintielle tehtäisiin kolme loivapiirteistä hidastetta asfalttibetonista. Mikkiläntielle esitetään rakennettavaksi yksi samantyyppinen "töyssy". Suunnitelmissa on, että nämä rakenteet tehtäisiin tämän kesän aikana.

Toivottavasti näillä ratkaisuilla ajonopeuksia keskustassa saadaan pienennettyä ja liikenneturvallisuutta parannettua.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Liikenneturvallisuus on asia, jonka eteen pitää tehdä koko ajan työtä ja kehittää uusia ratkaisuja. Pitää kuitenkin muistaa, että liikenneturvallisuus on yhtä tärkeä koko kunnan alueella. Monien kylien läpi menevillä tieosuuksilla ajetaan todella suurilla nopeuksilla ja sinne on lasten mentävä koulutiellä sekaan. Nopeusrajoitusten laitto on vain pään piilottamista pensaaseen. Tehokkaampia toimia on mietittävä, jos ongelmaan haluataan käytännön ratkaisuja. Olisiko tilattava peltipoliiseja (joissa olisi myös kamerat), vai webbikamerat, joista näkyy nopeus ja rekisterinumerot ?

Anonyymi kirjoitti...

Maalaisjärki hoi.pohtikaa ny kumminki uudestaan niitä töyssyjä.jos kumminki päätättä laittaa, niin tuokaa ny Perälähänki Joentaustantiellekki yksi vähintään pualimetriä korkia saarahan vähän piristystä arkehen.tv.seppo