keskiviikkona, lokakuuta 01, 2014

Kolmas lääkäri

Wikipedian mukaan "Adressi (ranskan sanasta adresse ’suunta, osoitus’) on useiden henkilöiden allekirjoittama, vallanpitäjille tai päättäjille suunnattu poliittinen julkilausuma". Juuri sellaisen sain eilen. Allekirjoittajia siinä oli peräti 1 317 kpl. Luku vastaa noin 27 % Teuvan äänioikeutetusta väestöstä. Adressissa vaaditaan Teuvan ja Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän päättäjiä ryhtymään toimiin kolmannen terveyskeskuslääkärin saamiseksi Teuvalle.

Asialla on niin vahva kansalaismielipide, että se pitää ottaa hyvin vakavasti. Niinpä seuraava kunnanhallitus jo ensi maanantaina käsittelee sen, ja asia viedään vielä valtuustoon kannanoton painoarvon lisäämiseksi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin..ei adressi mitään auta,jos Teuvan kunta on P.A-Hyvä kun pystyvät maksamaan palkat näille jäljellä oleville työntekijöille.Huom.Teuvan kunnan tilanne on kuin teuraaksi odottavan eläimen.

Anonyymi kirjoitti...

teuva on suomen ömbyy suomen hölmölä

Anonyymi kirjoitti...

Hei, eiköhän olisi edullisinta antaa ihmisille ensin informaatiota, mikä on tilanne teuvalla ja lähikunnissa. Ja sen jälkeen ihmiset voisi äänestää jaloillaan, kun voi valita lähikunnankin palvelut. http://www.ras.fi/terveyskeskuksen_valinta

Anonyymi kirjoitti...

Voi sitä vaatia adressin kautta,mutta kun ihmisiä on irtisanottu säästöjen vuoksi,niin eikö se tarkoita sitä että rahat ovat kassassa vähissä.Kunnan väkiluku-veronmaksajien luku vähenee,eläkeläisten määrä lisääntyy ja työttömien määrä lisääntyy.Teuvalle tuskin tulee uutta teollisuutt

Anonyymi kirjoitti...

tuo raha ei kasva puussa eli kuka maksaa velan jos kunta häviää kartalta. Närpiö on tuleva kaksi kielinen kunta eli Teuvan kunta on varma tulevaisudessa Närpiön kaupungin osa 2015 lopussa.