tiistaina, marraskuuta 29, 2016

HYVE 2018

Kunnanhallitus hyväksyi eilen illalla Teuvan osallistumisen HYVE 2018 - Johtaminen tulevaisuuden kunnassa -ohjelmaan. Kyseinen ohjelma tukee kunnan elinvoimaisuutta, hyvinvoinnin edistämistä ja kuntalaisten osallistamista. Nämä ovat asioita, joita pidämme tärkeinä kunnan toiminnassa, erityisesti kun sote siirtyy maakuntien vastuulle. Näemme myös, että tämä valtakunnallinen ohjelma tukee meitä hyvin siinä työssä, jonka aloitimme jo reilu vuosi sitten, kun aloimme työstää palvelustrategiaa.

Kunnat voivat itse vaikuttaa ohjelman sisältöön, joten ohjelman pääteemat nousevat osallistujakuntien tarpeista. Ohjelman ydin muodostuu johtamisen kehittämisestä. Sen teemoja ovat hyvinvointi, elinvoima, osallisuus, kuntastrategia, riskienhallinta, johtamisjärjestelmä, tasapainoinen talous, verkostot ja yhteistyö. Mukana olevat kunnat oppivat toinen toistensa kehittämistyöstä.

Teema, jota Teuva tulee nostamaan ohjelmatyössä esiin, on hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen yhteistyössä järjestöjen ja kuntalaisten kanssa.

Ei kommentteja: