keskiviikkona, toukokuuta 31, 2006

Lossanmäki rakentuu

Tältä epäilyistä huolimatta vahvasti tällä hetkellä näyttää. Olemme myynneistä saaneet vasta yhden euron kassaan ;-) , mutta tuon yhden toteutuneen kaupan lisäksi tontteja on varattu jo neljä kappaletta. Oman kodin rakentaminen on asia, joka vaatii kypsyttelyä ja vaihtoehtojen vertailua, joten pidän kampanjamme alkua rohkaisevana. Alustavasti on keskusteltu myöskin mahdollisuudesta rakentaa alueelle ensi kesänä rivitalo.

Useatkin tontin kyselijät ovat pitäneet aikatauluamme liian tiukkana. Maanantain 5.6. kunnanhallituksessa esitämme kampanjan mukaiselle rakentamiselle vuoden lisäaikaa. Eli jos hallitus ja valtuusto esityksen hyväksyvät, aikaa rakentaa olisi vuoden 2008 loppuun.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti aikaa jatketaan, se on hartiapankkirakentajalle liian tiukka, jatkamalla saadaan varmasyti lisää kiinnostuneita

Anonyymi kirjoitti...

Päätös / asian uudelleen käsittely on oikea veto. Samalla tarkentakaa päätöksen sanamuotoa, pitääkö asunto / rakennus olla lopputarkastettu vai käyttöönottotarkastettu? Näillä tarkastuksilla on vissi ero, asiasta on eri näkemyksiä eri viranhaltioilla ja päätöksentekijöillä jne.

Veli Nummela kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Täsmennetään päätösesitystä maanantaina tuolta osin.

Anonyymi kirjoitti...

Perheellisenä kiinnostaa myös se onko kunnalla tarkoituksena rakentaa pyörätie lossanmäkeen, tai kunnostaa (valaista ja päällystää)alikäytäväntie. Luovantien turvallisuus pienemmille kulkijoille on kuitenkin aika askarruttavaa Parran liikenteen vuoksi.

Veli Nummela kirjoitti...

Kevyen liikenteen väylän rakentamisesta on tehty esityksiä tiepiirille, mutta aivan lähivuosien ohjelmissa se heillä ei ole. Valaistuksen rakentaminen koko välille on varmaan helpommin toteutettavissa.

Veli Nummela kirjoitti...

Täydennystä vielä:

Talousarviossa on määräraha Alikäytäväntien päällystämiseksi kaava-alueen
osalta (noin puolet) tänä kesänä. Ko. kadun valaistus on suunnitelmissa
vuonna 2008.

Anonyymi kirjoitti...

Päätös jatkoajasta tehtiin ja nyt päätöksessä oli maininta käyttöönottotarkastuksesta. Tämä on hyvä ja positiivinen sanamuoto Lossanmäen aluelle rakentaville.
Toivonkin, että alueelle alkaisi uudisrakennuksia nousemaan ja uskon sen saavan myös muita tahjoja liikkeelle.