torstaina, tammikuuta 31, 2008

Yrittäjäilta

Teuvan kunta järjestää yhteistyössä Teak Oy:n ja Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymän kanssa yrittäjäillan torstaina 7.2.2008 klo 18 Orrelassa.

Tilaisuudella on kaksi tarkoitusta. Ensinnäkin teemme kunniaa teuvalaiselle yrittäjyydelle ja teuvalaisille yrittäjille. Yrittäjyys on aina ollut rankka laji, jossa on joutunut laittamaan itsensä likoon sataprosenttisesti. Kilpailun kaikilla sektoreilla koventuessa ja markkinoiden laajentuessa yrittäjyys on entistä haasteellisempaa, mutta toivottavasti myös palkitsevampaa. Teuvalaisella yrittäjyydellä on kasvot. Yrityksemme ovat paikallisten perheiden ja sukujen omistamia. Useimmilla yrityksillä on paikkakunnalla jo pitkä historia. Tällaiset yritykset ovat paikkakunnan kannalta vakaampia toimijoita, kuin suuret pörssiyhtiöt, jotka siirtävät toimintaansa maasta toiseen lyhytaikaistenkin sijoituspaikkahyötyjen innoittamina.

Illan toisena tarkoituksena on tarjota vankka tietopaketti yrittäjyyden tueksi tarjolla olevista palveluista. Olemmekin saaneet mukaan tasokkaan joukon alustajia yhteistyökumppaneistamme. Puheenvuoron käyttävät Etelä-Pohjanmaan TE-keskuksesta johtaja Raimo Harjunen, yritysosaston osastopäällikkö Antti-Jussi Oikarinen ja maaseutuosaston yritystutkija Mauri Volama. Suupohjan maaseutuohjelman yritysrahoituksesta puhuu Suupohjan Kehittämisyhdistyksen toiminnanjohtaja Paavo Mattila. Aluejohtaja Asko Saarinen kertoo Finnveran palveluista yrityksen kasvun tukena.

Alustajat jäävät viettämään iltaa kanssamme, joten yrittäjillä on hyvät mahdollisuudet kahdenkeskisiin keskusteluihin asiantuntijoiden kanssa.

Jotta osaisimme varata sopivan määrän iltapalaa, pyydämme mukaan tulevia yrittäjiä ilmoittautumaan kunnan vaihteeseen (06) 2413 4000 maanantaihin 4.2. klo 10 mennessä.

Ei kommentteja: