perjantaina, syyskuuta 16, 2011

Savua ja tulta?

Huhut kertovat, että Teuva ja Kurikka käyvät kuntaliitosneuvotteluja. Tieto ei pidä paikkaansa. Teuvan kunnanhallitus ei ole edes käynyt keskusteluja aiheesta, saati sitten antanut valtuuksia neuvotella siitä.

Vanha viisas sanonta toteaa, että siellä tulta, missä savua. Naapureiden kanssa keskustellaan koko ajan ajankohtaisista asioista. Ja tänä päivänä, kun kuntapuolen ihmiset tapaavat, esiin kyllä aina varmasti nousee kuntarakenneuudistus ja sen vaikutukset omalle alueeelle. Mielipiteitä vaihdetaan ja tulevaisuuden näkymiä pohditaan. Teuvan kunnanhallituksen ja johtoryhmän jäseniä osallistui tällä viikolla Kurikan kanssa yhteiselle Kuntamarkkinat-matkalle Helsinkiin. Yhteistyön kehittämistä ja kuntarakenneuudistusta sivuttiin varmaan monessakin epävirallisessa keskustelussa.

3 kommenttia:

Jukka Leppäniemi Valtuutettu kirjoitti...

Kyllähän se niin menee ja on kun kunnanjohtaja kirjoittaa. Ensin pitää keskustella, sitten neuvotella ja vasta sitten päättää.
Tämä asia ei kuitenkaan tule ajankohtaiseksi vielä tämän valtuustokauden 2008-2012 aikana, mutta tosiasia on se, että esitetty vaihtoehto ei ole huono.
Kun kaksi tai useampi köyhä yhdistyy tai liittää lompsansa yhteen ei se tee niistä varakkaita tai rikkaita. Eli liitos Kauhajoen kanssa ei tee Teuvalaisia onnellisemmaksi tai paremmin pärjääviksi.
Se, että suunta on kohti Sjokea ei pitäsi tulla kenellekkään yllätyksenä. Kun otetaan askel kohti liitoksia jossain vaiheessa tulevaisuutta, niin otetaan heti oikein kunnon HARPPAUS ja hypätään Kjoen yli !

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin sanottu Jukka! Närpiönkin kanssa kannattaisi myös kaveerata?

Anonyymi kirjoitti...

Kauhajoki on meidän ainoa suunta. RKP ei hyväksy liitosta Närpiön kanssa. Luuletteko Te ,että kuntaministeri kiertää Jurvan kautta Seinäjoelle?? Haihattelut ja totuude kiertäminen tämän hallituksen edessä ovat Jeesustelua.
Olavi 1