tiistaina, kesäkuuta 13, 2006

www

Olemme täydentämässä ja uusimassa kunnan www-sivuja. Anna palautetta nykyisistä! Oikeastaan mielessäni on kaksi kysymystä:

1) Mistä asioista kaipaisit kunnan sivuille lisätietoja? Mitä sieltä etsit, mutta et löydä?
2) Minkä toiminnon sivusto on mielestäsi paras?

Toki muutakin palautetta saa antaa, kaikki asiallinen palaute on tervetullutta! Meillä ei ole isoja resursseja sivustojen laatimiseen ja ylläpitoon, mutta uskon, että monin kohdin voimme parantaa sivujen palvelevuutta pienin lisäyksin.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kokousten pöytäkirjoja olis joskus kiva lueskella ajankuluksi

karttapalvelu on aivan mainio,kiitos!

Veli Nummela kirjoitti...

Esityslistat ja pöytäkirjat löytyvät klikkaamalla etusivun vasemmassa laidassa olevaa painiketta "Päätöksenteko".

Anonyymi kirjoitti...

Majoitustarjontaa "Parran" osalta voisi yksinkertaistaa vieraan kannalta. Alueen mökit linkittyvät kaikki Parran sivujen kautta jossa taas pitää erikseen klikata majoitustarjontaa. Asiakas ei ehkä heti hoksaa, että kunnan sivulla olevat alueen mökit linkittyvät kaikki saman kaavan mukaan.
Entäs sitten jos vieraskielinen etsii majoitusta yms., palvelusanasto on myös ulukomaan versiolla kovin "lyhytsanainen"?
Myös pääturistikohteet voisivat olla vierailla kielillä kerrottuna(kirkko, Orrela, Parra, kuul.ihmiset..,yms).
JH Teuva

Anonyymi kirjoitti...

Sivustoilla voisi olla nykyistä yksinkertaisemmin haettavat / saatavat lomakkeet saman otsikonalta. mm. koulujuttuihin liittyvät lomakkeet , rak.valvontaan, päivähoitoon jne. Nykyisin tarvitsee aina etsiä erikseen joka osio ja sieltä edelleen. Lisäksi lisää pieniä kuvia Kouluista, rakennuksista jne. jotka toimisivat linkkinä niihen liittyvissä asioissa. Mukavempia katsella ja hakea kun pelkät tekstirivit.

Hyvää kesää sivujen suunnitteluporukalle !!

Anonyymi kirjoitti...

Majoituslinkit muutettu toimivammiksi!

Anonyymi kirjoitti...

Esityslistoista on usein vaikea, jopa mahdoton, saada selkoa kun mitään esityslistan liitteitä ei laiteta näkyviin, useimmiten varsinainen asia onkin luettavissa vain ja ainoastaan liitteestä. Nykytekniikalla pitisi onnistua,toivottavasti ei ole kysymys salailusta ??
Toinen demokratian irvikuva on hallituksen ns. iltakoulut, niistä ei saa mistään mitään tietoa, pdetäänkö edes pöytäkirjaa riitapukareiden sanomisista, jos iltakouluista maksetaan jotain palkkioita osanottajille niin kokousten pitäisi olla yhtä julkisia kuin esim. lautkuntien ja vastaavien toimielimien toiminta. Tämä on kh:n pj:n asia panna kuntoon, koska ei ole kuntalain mukaista !!Kuka esittelee asiat ??

Anonyymi kirjoitti...

Harrastuspiirit näkyville eri seurojen osalta (uimahalli, urheiluseurat, MLL). Lähinnä tietoa seuroille, että päivittävät tietojaan. Myös seurakunnan sivut ovat vajaat. Nykyaikana tietoa etsitään netistä suurelta osin. Lapsiperheet hakevat toimintaa. Kaikki eivät tunne jotain joka tietää. MOni jää ulkopuolelle kun tietoa ei ole saatavilla. Tapahtumakalenteri. Mitä Teuvalla tapahtuu?