tiistaina, maaliskuuta 07, 2006

Pientä galluppia

Tylsää yksikseen kirjoitella näitä juttuja, joten ajattelin taas kysellä yleisön kommentteja. Kävin elokuvissa ja totesin, että onpa meillä tasokas elokuvateatteri pienellä paikkakunnalla; varsin tuoretta ohjelmistoakin - uutuuksia ei tarvitse kauaa odotella! Muutenkin Teuvan palvelutaso on minusta hyvä; uimahalli, Parra, kansalaisopisto, lukio jne.

Mikä Sinusta on Teuvan paras palvelu? Ota huomioon niin yksityiset palvelut kuin kunnankin järjestämät. Entä missä olet Teuvalla saanut erityisen hyvää ja asiallista palvelua?

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta elokuvateatterista en ole kyllä aivan samaa mieltä, mutta asiakaspalvelu pelaa kyllä melkein kaikkialla Teuvalla.

Anonyymi kirjoitti...

Teuvalla on hieno kesätanssipaikka Teuvan Kaarihovi. Kaarihovin orkesteritarjonta kestää vertailun. Samoin itse tanssilava on viihtyisä. Toivon mukaan lippujen hinnatkin pysyvät kohtuullisina.

Teuvan keskusurheilukenttä ja Perälän kesäteatteri Tanula ovat myös näkemisen ja kokemisen arvoisia.

Teuvan kunnan ja seurakunnan puistoalueet ovat erinomaisesti hoidettuja. Yhtä viihtyisää kirkonkylää saa hakea.

Vielä meinaa unohtua "iki ihana" Teuvan Pappilankankaan maja hiihtolatuineen. Tosi hyvä paikka.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on loistavat hiihtoladut, lähes kuin lapissa. Varsinkin nyt kun on tullut lisää uutta lunta, kun vain olisi aikaa ja mahdollisuuksia lähteä päivällä hiihtämään.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjastolle ei ole vertaa!

Ja tosiaan nuo Pappilankankaan ladut, niillä on ilo sujutella!

Anonyymi kirjoitti...

Teuvan kirjasto ja sen työntekijät ansaitsisivat tunnustuksen ystävällisyydestä ja avuliaisuudesta. Aukiolopäivä kun vielä olisi lauantainakin niin pääsisi useampi kuntalainen käyttämään tätä palvelua.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjasto on kyllä paras kaikista, kuten mainitsitte.

Anonyymi kirjoitti...

Paras palvelu on ehdottomasti kirjastossa. Viimeisen vuoden aikana olen löytänyt uudelleen upeat lenkkimaastot ja pururadat. Ja suurkiitokset nille, jotka pitävät hiihtoladut (jopa ihan kirkolta lähtevät) erinomaisessa kunnossa.
t. sauvakävelyn ja hiihdon uudelleen löytänyt

Anonyymi kirjoitti...

Uimahallilla käydään aina kun Teuvalle tullaan.Mukava henkilökunta sielläkin.Onni että se on joskus aikanaan rakennettu!Uudelta kotipaikkakunnalta moinen laitos puuttuu ja asia on aina kunnallisvaalien alla kovasti esillä...

Anonyymi kirjoitti...

Palvelua sekin, että täällä "sivukylällä" eli Äystöllä järjestetään nappulahiihtoja! Kiitos ahkerien urheilumiesten! Lasten silmät loistivat kilpaa mitalien kanssa, hyvää ja kannustavaa toimintaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Teuvalla osataan palvella, kannattaa katsoa ensin peiliin jos muuta väittää. Hymyä huuleen ja keskustelua niin siitä se lähtee ns. väärällä jalalla nousseenkin päivä nousuun...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää palvelua myös tämä plogi sinänsä!
Ja kunnanjohtajan kirjoitus kouluasioista on hyvä!

Anonyymi kirjoitti...

Teuvan parasta palvelua tarjoaa,kunnan yllåpitämä tieverkko. Yksityisistä Maken kala, kaikki muutkin ok. Näkemisen arvoisena pidän Perälässä sijaitsevaa Veturinkääntösiltaa.

Anonyymi kirjoitti...

Teuvan kunnan kannattaisi satsata kirjastoon ennemmin kuin johonkin Teakin utopistiseen ja haihattelevaan teknologiakeskushankkeeseen.

Teuvan kirjaston tilat ovat auttamattomasti liian pienet.

Palvelu on kyllä loistavaa ja henkilökunta ystävällistä.

Uusi kirjastotalo Teuvalle ja heti!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Muistatteko kirjakauppa Uljas Ahon palvelun? Voiko parempaa enää olla?

Anonyymi kirjoitti...

Erinomaista palvelua olen saanut myös Ullan kirjakaupassa. Asiodaanpa sielläkin ahkerasti, että saamme pitää tämän palvelun Teuvalla.

Anonyymi kirjoitti...

K-Marketissa saa henkilökohtaista palvelua ja siellä on myös kotiinkuljetusta ja hyvä lihatiski!