keskiviikkona, maaliskuuta 29, 2006

Lauri Tähkä

Teuvan kunta on solmimassa yhteistyösopimusta Lauri Tähkän ja Elonkerjuu -orkesterin kanssa. Idea yhteistyöhön tuli tulevaisuuslautakunnalta. Yhtye on hyvässä nosteessa, uusi levy pian ilmestymässä, ja yhtye on myöskin vahvistanut taustavoimiaan. Sopimusluonnos pitää sisällään mm. sen, että yhtyeen uuteen keikkabussiin tulee koko auton perän kattava kunnan mainos, jonka todennäköisesti ideoi ja toteuttaa Teuvan oma poika Panu Hemminki. Yhtye tuo esiintymisissään ja lehdistötilaisuuksissaan esiin Teuvan kuntaa ja yhtyeen teuvalaisia juuria. Sopimus pitää sisällään myös mm. koulukiertueen, jolla eteläpohjalainen kansanperinne on voimakkaasti esillä. Tietämäni mukaan sopimus on ainutlaatuinen lajissaan. Tämä on ensimmäinen kerta, kun suomalainen kunta avoimesti sponsoroi rock-yhtyettä.

Kunta ei ole asialla yksin. Tähän hankkeeseen yhdessä kunnan kanssa on lähdössä mukaan Teuvan kärkiyrityksiä. Toistaiseksi kiinnostuksensa ovat ilmoittaneet Betoni-Luoma Oy, Björnsteel Oy, Capell Oy, EP:n Ristikkorakenne Oy, Nipere Oy, Teak Oy, Teuvan Keitintehdas Oy, Teuvan Risteys, Rauta- ja maatalouspiste J. Muotio Ky, Vapaa-ajankeskus Parra Oy ja West Welding Oy. Mikäli jokin yritys tai yhteisö olisi vielä halukas tulemaan joukkoon mukaan tuomaan Teuvaa tunnetuksi, ottakaapa yhteyttä minuun (046 850 7700 tai etunimi.sukunimi@teuva.fi)!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mainiota! Nyt ollaan oikeilla jäljillä. Ovathan Tähkän jäsenet tähänkin asti kiitettävästi tuoneet esille pohjalaisuuttaan ja teuvalaisuuttaan, mutta ei ikinä lisä pahitteeksi. Tällainen markkinointi puree varmasti tehokkaammin kuin perinteiset lehti-ilmoitukset. Ja kerrankin Teuvalta leviää jotain positiivista muualle päin.

Juuri tämän tyyppistä ideointia varten tulevaisuuslautakunta kai onkin perustettu. Hyvä!

Päivi Lahti-Kuusisto

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa nyt myös vierailla Lauri Tähkän uudistuneilla kotisivuilla!
Siellä on myös mielenkiintoinen keskustelupalsta! Näkee samalla miten Tähkän edesottamuksia seurataan reaaliajassa lähiympäristössä ja koko maassa!
Tämä on kunnalta hyvä veto, eikä siitä voi seurata kuin positiivista mielikuvaa!

Anonyymi kirjoitti...

Tänään perjantaina (21.4) Lauri Tähkä oli taas esillä SubTv:ssä, esittäen yhden musiikkivideon! Näytti tosi onnistuneelta! Ovat myös ajelleet tällä viikolla pitkin pohjoisen valtateitä Teuvaa mainostaen!

Anonyymi kirjoitti...

myös yleX on kertonut tästä
jutusta, sekä digi-musiikkikanavalla oli pitkä
tarina Teuvan kunnan ja Lauri Tähkän yhteistyöstä. Hyvä Teuva, näin se homma etenee....

Anonyymi kirjoitti...

Taas kilahti Teuvan (ja Tähkän) kassaan rahaa Arto Nybergin ohjelmassa sunnuntaina 7.5. Kaippa katsoitte? (uusinta tulee tiistaina!!) Turistivirtaa on Teuvalle odotettavissa, niinkuin Lauri sanoi! Pankaa paikat kuntoon ja naamalle aurinkoinen ilme!
Käyttäkää oman paikkakunnan palveluita ja trossakkaa olevanne Teuvalta!