torstaina, huhtikuuta 06, 2006

Blogissa blogista

Olen ollut myönteisesti yllättynyt siitä, miten hyvän vastaanoton tämä pieni nettipalstani on saanut. Tiedotusvälineetkin ovat siitä tehneet juttuja - vaikkapa eihän tässä mitään kovin erikoista ole, webbi on täynnä erilaisia nettipäiväkirjoja. Tärkeintä minulle on ollut se, että olen saanut paljon vastauksia ja kannanottoja. Selvästikin teuvalaiset ovat hyviä keskustelemaan.

Keskustelu on ollut asiallista ja rakentavaa. Monikaan hallintohommissa oleva ihminen ei ole pystynyt pitämään palstaansa avoimena kommenteille, koska se olisi täyttynyt epäasiallisista ja muita ihmisiä loukkaavista viesteistä. Meillä ei ole tätä ongelmaa ollut. Toivon, että näin on asiat jatkossakin.

En ole tästä kirjoittelusta ottanut mitään paineita. En väen väkisin keksi aiheita, kirjoittelen niistä asioista, jotka kulloinkin tuntuvat ajankohtaisilta. Kirjoitan, jos aikaa on, ja pidän taukoa, jos muut työt painavat päälle. Mutta sellainen riippuvuus minulle on tullut, että joka päivä käyn katsomassa, onko näihin tarinoihin tullut uusia kommentteja.

Tämän päivän Ilkassa pahoittelen sitä, että tämä väline on sillä lailla yksipuolinen, että minä valitsen aiheet, ja muut voivat vain kommentoida niitä. Omaa haastatteluani lukiessa tuli mieleen, että eihän ratkaisun tarvitse olla kovin vaikea. Kommentoikaa tätä juttua, ja esittäkää uusia keskustelun aiheita, joita haluaisitte nostettavan pöydälle. En lupaa vastata kaikkiin. Kaikista maailman (ja edes Teuvan) asioista minulla ei ole mielipidettä - eikä ole tarviskaan - mutta itseäni kiinnostavista aiheista voisin ajan mittaan nostaa joitakin esille. Näin saisimme lisättyä palstan vuorovaikutusta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko Teuvan kunnan internet-sivuille lisätä kuntalaisten keskustelupalstan?

Esimerkki: http://kunta.phnet.fi/kuntakeskustelu/

Sananvapauslaki ja kuntien internet-palvelut: http://www.kunnat.net/k_perussivu.asp?path=1;29;63;375;731;49955;51121

Mikko Koskela

Anonyymi kirjoitti...

Tuon edellisen kommenttini linkki ei mahtunut kokonaan näkyville, mutta tietoa löytyy jos hakee vaikka Googlella http://www.google.fi näillä hakusanoilla:
Sananvapauslaki ja kuntien internet-palvelut

Veli Nummela kirjoitti...

Keskustelupalsta voisi olla järkevintä toteuttaa seutukunnallisena hankkeena. Se voisi olla Suupohja-portaalissa siten, että linkit sinne olisivat kunkin kunnan kotisivuilta. Selvitellään.