tiistaina, huhtikuuta 11, 2006

Tervetuloa Teuvalle!

Yhdessä Teuvan seurakunnan ja Teuvan Yrittäjien kanssa järjestämme sunnuntaina 7.5.2006 klo 13 Kulttuurikeskus Orrelassa pienimuotoisen uusien kuntalaisten tervetulojuhlan. Kutsumme tilaisuuteen 1.1.2005 jälkeen Teuvalle muuttaneet. Ihan viime viikkoina muuttaneet eivät varmaan vielä väestörekisterin tiedoissamme näy, joten henkilökohtaisten kutsujen lisäksi, kutsu käy myös Tejuka-lehdessä.

Tarkoituksenamme on toivottaa uudet kuntalaiset tervetulleiksi ja kertoa samalla Teuvan palveluista ja harrastusmahdollisuuksista. Olemme varanneet myös mahdollisuuden tutustua hyvien oppaiden avustuksella mm. kirkkoon, Pyörätalliin ja Orrelan näyttelyihin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä hyvä! Uudet asukkaat eivät tiedä yhdistysten ym. harrastustarjonnasta, jos vielä teuvalaisetkin ovat vieraita juuri muuttaneille. Näin tiedotus toimii. Tehkäähän tilaisuudesta vuosittainen. Vai voisiko nettiin laittaa tietoja kaikista yhdistyksistä ja niiden harrastustoiminnasta? Monella (Tempo, Rivakattaret ym.) sivut jo onkin. Hyvä! Nykyisin nuorille netti on pääasiallisin tiedonlähde (ainakin melkein), joten siihen tulisi kunnan panostaa. Voisiko kuntaan muuttaneille väsätä lehtisen, jossa kaikkien yhdistysten toiminta olisi selvitetty ja yhteyshenkilön yhteystiedot ilmoitettu. Teuvalla hyvät harrastusmahdollisuudet, kun niistä vain tietäisi laajempi joukko.

Anonyymi kirjoitti...

Harrastus- ja yhdistystoimintaa uudelta paikkakunnalta on vaikea löytää netistä (todettu juttu), kun kaikki tieto on hujan hajan! Kunnasta pitäisi saada lehtinen, jossa kaikki on koottu tiiviiksi paketiksi! Ei muuta kuin yhteys kuntaan ja sieltä tulee postitse brosyyri! Tehkää te teuvalaaset sellaanen, niin ootta erelläkävijöötä!