torstaina, huhtikuuta 06, 2006

Teuvan kummit?

Moni Teuvalta kotoisin oleva on maailmalla kohonnut merkittäviin tehtäviin. Ehkä osa näistä henkilöistä voisi olla kiinnostunut olemaan jollakin tavalla mukana Teuvan kehittämisessä tai hyvän Teuva-kuvan levittämisessä. Muualta muuttaneena en voi tuntea tai tietää kaikkia näitä henkilöitä. Keitä sellaisia henkilöitä Sinä tiedät, jotka voisivat tulla kyseeseen? Entä onko Sinulla mielessä hyviä ideoita, miten voisimme heitä Teuvan kehittämisessä käyttää?

Vastata voi näin julkisesti tai sitten yksityisesti sähköpostiini, joka on muotoa etunimi.sukunimi@teuva.fi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nämä varmaan jo tiesitkin, mutta elävien kirjoista löytyy Elisa OYJ:n toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila, olympiamitalisti Jukka Rauhala sekä urheilija Taina Uppa.

Pariisin maailmannäyttelyvoittaja Otto Syreeni, pääministeri Lauri Ingman, Severi Savonen, Simo Korpela. Ja kansanedustajia on kuin pienestä kylästä.

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, ja miten näitä voitaisiin hyödyntää? Mainosvideo/dokumentti Teuvasta, jonka sitten vaikkapa YLE voisi lähettää ainakin Teemalla, jos ei muualla.

Eihän tästä kunnasta lehtiin kirjoiteta ympäri Suomen, elävä kuva se on, mikä tepsii. Ja kunnasta kun löytyy alan harrastajiakin, niin mikä ettei. Onhan idea käytetty jo Kauhajoellakin, ja varmaan Jurvassakin.

Anonyymi kirjoitti...

Videoalan harrastaminen on kyllä mielestäni hiukan kyseenalaista Teuvalla! En ole ainakaan törmännyt mihinkään näyttöön!
Tässä hommassa ei pelkkä harrastus ihan riitäkkään!
Kyllä lehtiin saadaan juttua, kun tehdään jotakin omaperäistä! Markkinoinnista ja markkinointihenkisten ihmisten
ideoinnista se on kiinni! Pannaan ammattilaiset asialle ja otetaan kaikki irti nyt esimerkiksi Lauri Tähkästä!

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka voi olla näyttöä, kun kunta ei tue milläänlailla? Esimerkkiä voitaisiin ottaa lähes mistä tahansa kunnasta.

Mitä järkeä sitten on tehdä lehteen juttua, jos on tehty jotain omaperäistä? Sen artikkelin lukee jokainen vain kerran, ja lehti lentää paperikeräykseen.