perjantaina, maaliskuuta 10, 2023

Maalisvaltuusto

Maanantaina oli tämän vuoden ensimmäinen valtuuston kokous. Lista oli lyhyt, ja niinpä kokous kestikin vain puoli tuntia.


Lainaa päätettiin myöntää kahdelle Teuvan kunnan omistamalle yhtiölle. Kiinteistö Oy Teuvan Kafiaari sai 125 000 euroa teollisuushallin lattian oikaisuun. Kafissa lattiat ovat vajonneet, koska niitä ei rakentamisvaiheessa ole paalutettu. Kritiikkiä herätti tieto, että lattian oikaisutyö oli tehty jo ennen lainan myöntämistä. Teuvan Vuokratalot Oy sai 335 000 euroa. Rahalla on tarkoitus uusia Rasinhovin kiinteistön sisäinen kaukolämpölinjasto.


Tarkastuslautakunta on kilpailuttanut tilintarkastuspalvelut. Valtuusto päätti, että vuosina 2023 - 2026 tilit tarkastaa SK-Reviisorit Ab. Perusteena on kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous. Yhtiö on myös nykyinen kunnan tilintarkastajayhteisö.


Valtuuston alussa luovutettiin tasavallan presidentin 6.12.2022 myöntämät ansiomerkit Lasse Tamsille ja Veikko Viljanmaalle.

1 kommentti:

Riina kirjoitti...

Meilläkin olisi meidän valtuuston kokous lähiaikoina. Pitäisi vielä suuri kokoustila löytää, sinne ilmeisesti on melko paljon ihmisiä nyt tulossa. Tuo summa onkin varmasti melko sopiva, toivotaan että se oli riittoisa lattian oikaisuun.