tiistaina, joulukuuta 22, 2009

Valkoista joulua!

Hyvin jouluinen maisema avautuu ikkunasta, kun istun työpöytäni ääressä ja käyn läpi asioita, jotka heti vuoden vaihteen jälkeen on tarkoitus ottaa käsittelyyn. Syksy on ollut pitkä ja pimeä, mutta nyt näyttää siltä, että saamme nauttia oikein perinteisestä joulusäästä. Kun tänä vuonna joulu ja uusi vuosi jatkuvat sopivasti viikonlopun vapailla, kannattaa aikaa käyttää ulkoiluun ja luonnossa liikkumisen. Varmaan saamme ladutkin pian hiihtokuntoon.

Kunnantalo on suljettuna 23.12. sekä 7. - 8.1. Tuo pari päivää loppiaisen jälkeen on varattu kunnantalolla muuttohommiin. Ne henkilöt, jotka siirtyvät Suupohjan Seutupalvelukeskus Oy:n palvelukseen, sijoittuvat kunnantalon yläkertaan. Kunnan oma väki keskittyy tänne alakertaan.

Seutupalvelukeskus hoitaa kuntien puolesta kirjanpidon, palkanlaskennan, kuntien tietotekniikkapalvelut sekä puhelunvälityksen. Eli vuodenvaihteen jälkeen kunnan vaihteen numeroon soitettaessa puhelimeen vastaa Seutupalvelukeskuksen työntekijä. Asiakkaan suuntaan palvelu toimii kuitenkin entiseen tapaan.

Haluan toivottaa kaikille oikein hyvää ja levollista joulun aikaa! Katkaistaan kiire ja touhu ja nautitaan yhdessä olosta läheistemme kanssa!

1 kommentti:

matti saari kirjoitti...

Kiitos, johtajalle vuoden 2009 stä, sekä todella mainerikasta Uutta Vuotta 2010, tätä varmaan tarvitaan!!
Yhteistyöstä kiittäen Matti Saari