maanantaina, kesäkuuta 20, 2011

Nevanperästä selvityshenkilö

Etelä-Pohjanmaan maakuntahallitus on päättänyt teettää selvityksen, jonka tavoitteena on luoda vaihtoehtoisia malleja toisen asteen koulutuksen järjestämisestä Etelä-Pohjanmaalla. Projektin selvityshenkilöksi on nimetty Teuvan sivistystoimenjohtaja Erkki Nevanperä.

Selvitys koskee sitä, miten ammatillinen koulutus ja lukiokoulutus jatkossa maakunnassa järjestetään. Erkki on aiemmin ollut mm. laatimassa Suupohjan omaa mallia toisen asteen koulutuksen järjestämisestä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivoin, että olisin saanut lukea, että Nevanperästä selvityspyyntö!!!

Erkki Nevanperä kirjoitti...

Anonyymille tiedoksi, että nykytekniikka mahdollistaa anonyymikirjoituksen lähettäjän osoitteen ja kirjoittajan paikantamisen. Minun toimissani ei tiettävästi ole mitään selvitettävää, jos on, toivon että kirjoittaja ottaa minuun suoraan yhteyttä.Tämä vihjailu lähentelee kunnianloukkausta.
Olen tehnyt jo merkittävän osatyön selvitystyössä käymällä mm. kuntakeskustelut (kunnanjohtaja, lukion rehtori, sivistysjohtaja ja kunnanhallituksen pj.) puolessa tusinassa kunnassa ja kaupungissa Etelä-Pohjanmaalla. Laaja poliittinen selvitystyöryhmä on kokoontunut kerran Seinäjoella. Teetän myös laajan kyselyn opiskelijakehityksestä, resursseista, opettajatilanteesta, opettajien eläköitymisestä, investoinneista, verkko- ja virtuaaliopetuksen mahdollisuuksista ym. Kysely tulee kaikkien lukioiden ja ammatillisten koulujen rehtoreille ym. vastattavaksi. Minulla on selvitystyössä tukena laaja eri puolueiden poliitikoista, asiantuntijoista ja rehtoreista koostuva selvitystyöryhmä, joten en hyväksy tällaisia vihjailuja.
Toivon, että henkilö ottaa yhteyttä minuun, jos ei yhteydenottoa tule, harkitsen asian siirtämistä kunnianloukkausasiana poliisille.

Terveisin Erkki Nevanperä, EP-liiton hallituksen yksimielisesti valitsema selvitysmies

Anonyymi kirjoitti...

Paavo Väyrysen lailla yli yön nukuttuani jätän anonyymin ilkeämielisen kommentin omaan arvoonsa. Varmaan sait hyvänolon tunteen tästä tölväisystä, joka toki pahoitti mieleni hetkeksi. Opiksi tulevaisuudessa sinulle: Raamatussa sanotaan, että selitä aina asiat parhain päin. Kultainen sääntö sanoo: Älä tee sitä toiselle, mitä et haluaisi toisen tekevän sinulle tai kääntäen: tee toiselle se, mitä haluaisit toisen tekevän sinulle. Lue pitkä selontekoni blogistani, mitä toisen asteen koulutuksen selvitykseen kuuluu, tarvitsen raskaaseen työhön myös sinun tukeasi. Ystävyydellä Erkki