maanantaina, syyskuuta 22, 2008

Jatkoa lapsiperheiden etuuksille

Vuosina 2007 ja 2008 Teuvan kunta on myöntänyt lapsiperheille merkittäviä etuuksia. 2.000 euron kynnysrahan saa lapsiperhe, joka rakentaa tai ostaa asunnon Teuvalta. Pirttilahjana jokainen syntyvä lapsi saa 500 euron suuruisen lahjakortin. Lisäksi perheen vaippahankintoihin annetaan 150 euron suuruinen lahjakortti.

Etuudet on otettu hyvin myönteisesti vastaan. Kunta on saanut mainetta siitä, että se tukee lapsiperheitä näiden arjessa.

18.8.2008 kunnanhallitus antoi tulevaisuuslautakunnalle tehtäväksi miettiä etuuksien tulevaisuutta. Jatketaanko nykyisiä, vai kehitelläänkö uusia. Tulevaisuuslautakunnan lisäksi työhön nimettiin kunnanhallituksen edustajana Anne Luhtala sekä sosiaalijohtaja Pekka Rahkonen.

Tulevaisuuslautakunta esittää, että etuuskampanjaa jatketaan tähänastiseen tapaan vielä ainakin vuosina 2009 ja 2010. Tämä lieneekin perusteltua, sillä hyväksi havaittua järjestelmää ja tutuiksi tulleita etuuksia ei kannattane lähteä muuttelemaan. Kunnanhallitus päättää asiasta tänä iltana.

Ei kommentteja: